Den tyske nationale radio Deutschlandfunk dækker Schiller Instituttets demonstration

København 22. juni 2007—Skridt for skridt kommer der dækning af Schiller Instituttets kampagne i tysk media. I går kunne man læse om Schiller Instituttet i den store tyske avis die Welt og i dag kunne man på programmet "Europa Heute" (Europa i dag) på den tyske nationale radiokanal Deutschlandfunk høre en rapport om den politiske kamp for og imod en bro over Femern Bælt.

Rapporten startede med en optagelse fra Schiller Instituttets demonstration foran den tyske ambassade i mandags, hvor medlemmer af Schiller Instituttet sang en kanon af Haydn med en let omskrevet tekst: "Es sagen Ja die Dänen, die Deutschen sagen nein, Ja, Nein, Lass uns die Brücke bauen, denkt nicht so klein, Ein grosses Land denkt nicht so klein" (Danskerne siger ja, tyskerne siger nej, ja, nej, lad os bygge broen, tænk ikke så småt, et stort land tænker ikke småt).

Radioens korrespondent i København, Marc-Christoph Wagner, kommer så på: "Gruppen af demonstranter foran den tyske ambassade er til at overskue. "Sig dog ja til Femern-broen" kan man læse på et banner. Den tyske ambassadør i København,  Gerhard Nourney, for overrakt en model af broen. Et pr-nummer, vel ikke andet". Rapporteren turde ikke sige (som han havde lovet det på forhånd) at det var Schiller Instituttet, der sang og havde arrangeret demonstrationen.

Resten af programmet er korte interviews og rapport om folk der er for eller imod broen. Hør hele indslaget og Schiller Instituttets sang

Se flere nyheder på Seneste nyt fra Schiller Instituttet og  www.larouchepac.com.