Radio Schillers nyhedsorientering nr. 21.

Nyhedsorientering den 19. januar 2006. Taler: Tom Gillesberg, formand for Schiller Instituttet i Danmark; Kai-Uwe Ducke fra LYM i Leipzig.

2006 - levende historie, parallel til 1989, kampen i USA, udnævnelse af Sam Alito vil være vejen til diktatur, The Federalist Society og deres filosofi, Carl Schmitt (1888-1985) nazisternes kronjurist og hans rolle i slutningen af 20'erne og ved Hitlers magtovertagelse, processen der ledte til Hitlers diktatur, hvorfor ville demokraterne ikke stoppe Alito - aftalen fra 23. maj, hvordan LYM forandrede det Demokratiske Parti, LaRouches voksende indflydelse i det Demokratiske Parti - en ny amerikansk økonomisk politik, parallellen til 1932-1933, fare for krig mod Iran og Syrien, doktrinen om permanent krig og at præsidenten er hævet over loven, hvorfor provokerer den iranske præsident?, anti-fascistisk bølge i Sydamerika, valget i Chile, Financial Times advarer mod derivater, derivatkrise i Deutsche Bank, ATP's protest imod kapitalfondes opkøb af TDC, Bendt Bendtsen, Anders Dam, Poul Nyrop kritiserer kapitalfondeovertagelser, panik i Japan, hvornår kommer krakket, det nødvendige program til at erstatte globaliseringen. Præsentation af Kai-Uwe Ducke om situationen i Leipzig og BüSos og LYM's deltagelse med Carsten Werner som overborgmesterkandidat.

Diskussion den 19. januar 2006. Valget i Leipzig - den strategiske betydning, Den danske kapitalfond-diskussion - hvad står bag, vil du hjælpe med til at bygge noget i Danmark, et dansk magnetsvævetogsnetværk, man omdanner danskerne til et folk af gamblere og meget, meget mere.

Carl Schmitt (1888-1985)

Januarnummeret af Prometheus med historien om nazisternes kronjurist Carl Schmitt, det filosofiske fundament for Samuel Alito og The Federalist Society og Cheneys og Bush' holdning om at præsidenten står over loven.

Children of Satan IV

LaRoucheside med nye pamfletter.

 

Send spørgsmål til: radio@schillerinstitut.dk

Radio Schiller forside     Andre foredrag på dansk     Internationale LaRouche Youth Movement