Radio Schillers nyhedsorientering nr. 55

Nyhedsorientering den 26. oktober 2006. Taler: Tom Gillesberg, formand for Schiller Instituttet i Danmark.

Webcast med LaRouche den 31. oktober, glansbillede frem til midtvejsvalget den 7. november - så kommer finanskrisen, Irakkrisen og en krig imod Iran på dagsordenen, LaRouches Ungdomsbevægelse LYM mobiliserer for en demokratisk jordskredssejr, 750.000 eksemplarer af "Er Joseph Goebbels på din læreanstalt" deles ud i USA, LYM intervenerer imod Joe Lieberman og JP's Flemming Rose, Flemming Rose sammen med neokonservative folkemordsfortalere og Democratic Leadership Council, hangarskibsgruppen Expeditionary Strike Group på vej til Den persiske Golf (der er tre i forvejen), Financial Times asvarer imod et økonomisk blodbad når hedgefondene ikke længere vil finansiere kapitalfondenes opkøb, Tvangsauktioner i L.A. op med 74% - i Michigan 300%, amerikanske huspriser og hussalg falder,  fupstatistikker skal udskyde krakket til efter valget, Chirak og 30 franske topchefer i Kina, Kina og Rusland søger at omgå EU's sabotage med bilaterale handelsaftaler, problemet er ikke blot de neokonservative men det britisk-hollandske liberale system, globalisering=imperialisme, de historiske paralleller til Athen, Rom og Det britiske Imperium, globalisering leder til fascisme, LaRouchebevægelsens genoplivning af Franklin D Roosevelt-traditionen i Det Demokratiske Parti, hvilket menneskesyn vil sejre efter finanskrakket, menneskets udødelighed, hvad er problemet med EU, den amerikanske anti-globaliserings tradition, LaRouches indflydelse i Rusland, hvorfor kernekraft, hvad er problemet med 68-ideologien og grænser for vækst, hvad bruges Al Gore og hans film til?, det oligarkiske menneskesyn der ligger bag miljøbevægelsen m.m.

Webcast med Lyndon LaRouche den 31. oktober 2006 kl. 16:00. Kan også ses på Schiller Instituttets kontor lørdag den 4. november kl. 14:00.

Oktobernummeret af Prometheus       Flyveblad: Planlægger Bush-administrationen anvendelsen af taktiske atomvåben mod Iran

Bidrag kan indsættes på giro 564-8408, home banking: 1551-0005648408.

Send spørgsmål eller bestil kampagneaviser: radio@schillerinstitut.dk

Radio Schiller forside    Seneste Nyt    Internationale LaRouche Youth Movement